Skip to content

Kada bi mogle vizitke…

Najčešće postavljana pitanja

Zahvaljujući internetu vaša narudžba može doći iz bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj. Naručite vizitke iz udobnosti vašeg naslonjača i očekujte dostavu na vratima, tako je jednostavno.

Što Vam trebam sve poslati?
Sve što nam je potrebno je tekst, slike koji će se nalaziti na vizitkama i logotip ukoliko ga posjedujete. Nemojte zaboraviti navesti količinu, način plaćanja, ime i adresu dostave.

Da li broj boja utječe na cijenu vizitke?
Broj i zastupljenost boje ne utječe na cijenu. Ukoliko pozadina ima preveliki nanos bojom (crna ili tamna boja) preporučam MAT plastifikaciju.

Hoće li se boja na vizitkama prilikom dodira s vlagom ili trljanjem prstima razliti i biti nečitka?
Naše vizitke možete staviti i u čašu vode, boje i oštrina teksta će biti postojana (testirano).

Poslao sam Vam email, što sad?
Vaš uzorak dolazi do naših grafičkih tehničara gdje se vektorizira i obrađuje, nakon obrade dobivate na vaš e-mail primjer vizitke, nakon vaše potvrde o ispravnosti krećemo u tisak.

Koliko dugo trebam čekati da mi pošaljete primjer vizitke?
U roku od 2 – 4 sata, ovisi o gužvi bi Vam morao stići email s primjerom.

Radite li vikendom?
Ne.

Mogu li platiti preko računa?
Naravno, način plaćanja: Internet bankarstvom, virmanom, prilikom slanja datoteke pošaljite vaše podatke i OiB tvrtke kako bi Vam poslali predračun.

Mogu li platiti gotovinom?
Naravno, možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke.

Kada će vizitke biti gotove? (Zagreb)
Ovisi o zauzetosti stroja ali najčešće je isporuka 1 do 3 radna dana od zaprimanja narudžbe.

Kada će vizitke biti gotove? (Hrvatska)
U cijenu je uračunato slanje poštom (preporučena pošiljka). Točan rok isporuke ovisi o pošti. (2-4 dana). Ukoliko se radi o hitnoj narudžbi (Paket24) cijena dostave je 8,00 € i vizitke su drugi dan kod Vas (otoci najranije 48 sati).

Već ste mi tiskali vizitke i ponovio bih narudžbu.
Samo nam na kontakt email javite vaše prezime ili ime tvrtke na koga je glasila narudžba, i naravno količinu, zatim Vam pošaljemo uzorak e-mailom radi utvrđivanja ispravnosti.

Živim u Dubrovniku ili na nekom otoku i naručim 100 kom. vizitki, da li se još nešto naplaćuje ili je cijena od 18,00 € konačna?
Kod plaćanja pri preuzimanju – pouzećem, dostava uzima dodatnu naknadu za prijenos novca pri predaji vizitki (cca 2.00 €). Naknada se naplaćuje isključivo od Vas te ju nije moguće platiti pri slanju. Ukoliko plaćate preko računa ta cijena je konačna.